Vakantie bij Atlantis-Iris
Wij gunnen u HET vakantie gevoel

Beschikbaarheid
Hieronder treft u de reserveringsagenda aan. Hier kunt u zien welke datums beschikbaar zijn voor verhuur. Wilt u reserveren? Neem dan contact op via het keuzemenu hierboven, onderdeel "HUREN".

Toelichting bij de kalender:

- Linksboven in het kalender scherm, kunt u het maandoverzicht openklappen, daar kunt u naar een periode naar keuze gaan.


- Daarnaast kunt u met de knop "vandaag" in de kalender de datum van vandaag laten tonen.


- Vervolgens treft u knoppen aan met pijltje. Dit vereenvoudigd het voor- en achteruit bewegen in de kalender.


- Vervolgens kunt u nog verder aan de rechter kant in het kalender scherm de periode kiezen.  De te kiezen grootte van de periode hangt af van de instellingen. Om de instellingen te wijzigen dient u helemaal naar rechts te gaan in het kalender scherm en te kijken naast de "printknop". U kunt kiezen voor dagen, weken en maanden.


- In de kalender zelf ziet u de vakken die de dagen weergeven. Staat in het vak 3 puntjes  ". . ."; een gekleurde balk en/of "bezet", dan is deze dag niet beschikbaar om te huren. U kunt voor meer details het scherm aan de rechterzijde gebruiken voor meer informatie. 


- Let op! De minimale verhuurperiode is in de weekenden 2 nachten en door de week 3 nachten.


Is er iets niet duidelijk, heeft u hulp nodig of heeft u vragen, neemt u dan contact op met ons. Kies in het keuzemenu voor "CONTACT" en vult uw gegevens in. Wij nemen binnen 24 uur contact op met u.E-mailen
Map
Info